Home » Porn » битка Зависимост от порно с перо и хартия

битка Зависимост от порно с перо и хартия

За да се бориш с пристрастяването към порно, искаш доста полезно разбиране, многобройна мотивация и план. Едно нещо, което може да ви помогне да се борите с тази зависимост от порно, е много проста инструмент и метод, който тревожи само три неща: вашият интелект, писалка и малко хартия.

Това може да звучи като един много необичаен фактор по отношение на зависимостта от проклятие и скърцане, но ако сте компетентен да отбележите нещата по вашите проблеми, има няколко предимства, които вече не бихте могли да схванете напълно като:

Непроменим – това, което записвате, остава същото, въпреки че мислите, които сте получили на главата си, могат да се търгуват и да се усукват в зависимост от вашето настроение.
Записи – Да имаш запис на това, което обмисляш в даден момент е много безценно, за да можеш да се позовеш, когато се окажеш надолу или по-късно в пътуването си, за да видиш напредъка си.
Планиране – за да можете да постигнете нещо, когато планирате. Да бъдеш компетентен да напишеш надолу дори и един свободен план, ще ти помогне много. Колкото по-структуриран е вашият план, толкова по-добра заплаха ще бъде да разрушите зависимостта от порно

Така че с това в интелекта тук има няколко неща, които можете да направите, за да се поддържате сами сега.

Плюсове и минуси – Напишете запис на великите и опасни въпроси за порнографията и използването й. Бъдете изключително честни тук и направете изчерпателен списък. Най-удобни, когато негативите на зависимостта от порно превъзхождат значително положителните очаквания, ще бъдат оборудвани, за да търсят повече обяснения, за да се откажат и да се откажат.
Тригери – Подгответе се да идентифицирате събитията и ситуациите, които ви карат да пожелаете порно. Писането на тези неща заедно с начина за предотвратяване или преодоляване на тези проблеми ви позволява известно време за планиране и да сте в състояние да сложа в думи тези тригери, за да ги разпознаете правилно.
Емоциите – просто записвате това, което чувствате, когато сте в най-ниските си аспекти, а освен това, ако почувствате, че сте здрави и готови да прекратите пристрастеността си, ще бъде важно. Поставянето им на страница ги прави актуални. Тя ви позволява да преглеждате това, което се чувствате външно от главата си, за да прецените реакциите и чувствата си на друг етап.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *