Home » Porn » Как и защо трябва да ограничавате приема на порно

Как и защо трябва да ограничавате приема на порно

Порношът се оказва обикновен и досаден проблем в най-модерния свят.

Има най-малко две фасети на всяка караница. Нека първо да разгледаме този нормален списък на плюсовете и минусите, свързани с тази тема.

специалисти:
– предлага част от сексуалността, която иначе би била невъзможна за онези хора, които са твърде социално несправедливи или физически непривлекателни, за да се оставят сами.
– предлага актьори / актриси, продуценти на филми, администратори, писатели и т.н. Кой не е успял да накара техния блокбастър филм да се окаже опасно да се появи на дисплеите и в много случаи да вярва, че е завършен; като по този начин включва значение за техния живот.
– По този начин се генерират безработни печалби, включително за разширяването на икономическата система.
– свързани с разширяването на порнографските визуализации, бяха създадени и други потоци от доходи – сексуални принадлежности, софтуер за блокиране на порнография, анти-порно групи (цялата такса $ !!)

Недостатъци:
– бебетата проливат невинността си твърде рано.
– Деградиране на хората във филмите – главно актрисите; всъщност това е просто проституция на филма … С която някои дами просто биха могли да се справят като начин за край.
– многобройни психологически последици, засягащи както порно-гледащия характер, така и отношенията му с техните ентусиасти.
– потенциално биха могли да станат пристрастяващи и да имат неблагоприятни последици както за телесното ви здраве, така и за вашето мислене.

Както бе отбелязано по-горе, съществуват редица конструктивни особености на отрасъла за възрастни. Независимо от това, всеки от елементите може също да бъде усукан в обратната гледна точка. Човек, който не се подлага и гледа обилно количество порно, може да бъде твърде мързелив, за да се отърве от тази комфортна зона; порно ще го възпира да намери истински партньор. Филмовото предприятие, което не би могло да направи Холивуд и алтернативно “уредено” за порно, може допълнително да се припише на недостиг на сила, който иначе би бил възнаграждение, ако лекотата на правене на порно не беше там. Въпреки че се генерират тонове приходи, флотът от тези парични средства се насочва към лица / фирми, които по същество не са от най-автентичния вид; въпреки че те ще похарчат част от тези пари за луксозни стоки, които помагат за развитието на други бизнес дейности, по-голямата част от този капитал се инвестира отново в системата, насърчаваща проституцията, злоупотребата с наркотици и различни свързани дейности. Крайният фактор, който имам в моята колона “професионалисти”, е вероятно най-официалният в това, че порно не подкрепя насърчаване на корпорации, които предоставят сексуални ножове, използвани в личния живот на дома си, мястото, където никой не се злоупотребява или не придобива умения.

Няма да се притеснявам да се опитвам да обърна аспектите в колоната ми “против” в професионалисти … Не смятам, че има някакви екзекуции, за да бъде бебе да бъде открито за порно. Сексуалната зрялост се достига по естествен начин и чрез правилен диалог за училище, независимо дали е в училище или с баща и майка, който може внимателно да даде обяснение за това как не съществуват щъркелите, които доставят проститутките. Независимо от това, при определено оптимистично известие, независимо от очевидната негативност, има положително отражение в това, че порно е доказано, че намалява количеството на сексуалните нападения в обществото. Това е разумно в това, че перверзните маниаци, които са решени да действат, се държат под контрол; приятните им тъмни искания, като по този начин ги оставят да се проявят в действителност. Съществуват и други изживявания, които показват, че в някои култури порно е по-широко разрешено и се възприема по друг начин. Мнозина биха препоръчали, че тя може да се използва като афродизиак, самосъзнание и ресурс за сексуално образование.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *